Har du frågor eller funderingar gällande vår telesex och telefonsex tjänst? Hör av dig med dina frågor eller önskemål här, vi jobbar hårt för att besvara dig så snabbt som möjligt, och för att kunna ge dig en så bra och komplett service som möjligt.

Kontakta oss:

Ring oss på 08-505 22 220
vardagar 9-12 samt 13-17
Om du under dessa tider når en telefonsvarare så är vi för tillfället upptagna, prata in ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig så snart vi kan.

Du kan även kontakta oss på mailadressen: kundfragor@live.se

FAQ – Svar på vanliga frågor till vår kundtjänst

Fakturafrågor:

Har du några frågor angående din faktura så ring Svea Ekonomi på: 08-735 29 59 , eller vår kundtjänst på 08-505 22 220, där når du oss vardagar 9-12 samt 13-17. Du kan även kontakta oss på denna mailadress: kundfragor@live.se

Har någon annan ringt på din telefon?
Har du råkat ut för att någon annan har ringt via din telefon? Då är du dessvärre ändå tvungen att betala fakturan, då du själv är ansvariga att övervaka vem som använder telefonen. Först ska du kräva betalningen av den som har ringt, samt polisanmäla personen, då detta jämförs med stöld. Har du frågor kring detta, hör av dig till oss. Vi kan även spärra ditt telefonnummer till vår linje, kontakta oss i så fall på kundtjänst.

Jag tror jag har fått en faktura felaktigt. Vad gör jag?
Vi använder en kvalitativ adresskontroll för fakturautskick via Svea Ekonomi. Det är extremt sällan som en faktura skickas ut felaktigt. Om du inte känner igen tjänsten eller fakturan kan det bero på att någon annan har använt din telefon felaktigt. Du kan kontrollera att samtalet ringts från ditt abonnemang genom att begära en samtalsspecifikation från din operatör. På specifikationen finns alla utgående samtal registrerade med datum, tid och längd. Om någon annan använt din telefon ska du självklart begära ersättning från den som ringt olovligt. Men oavsett är du som ägare av abonnemanget alltid skyldig att betala fakturan. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Vilka regler gäller för samtalen?
Du måste vara minst 18 år samt äga telefonabonnemanget du ringer från, eller har ägarens tillstånd. Bryter du någon av dessa regler kommer du att polisanmälas utan undantag. Detta jämförs juridiskt med stöld.

Är det vanliga tjejer?
Hos oss jobbar bara tjejer med stort personligt sexintresse. De är helt vanliga människor, precis som du och jag. Alla samtal kopplas live och anonymt direkt hem till den tjej du valt att prata med.

Tjejen var upptagen, måste jag betala?
Har du ringt vår sexlinje så kostar det endast för den tid du har haft ett samtal. OBS! minidebiteringen är 8 minuter. Om tjejen du valt är upptagen eller om du inte väljer att koppla fram dig så är det gratis.

Är samtalen privata?
Alla samtal sker helt privat. Du kopplas anonymt hem direkt till den tjej du valt att prata med. Precis som vid ett vanligt telefonsamtal finns det ingen ytterligare som kan lyssna på vad ni säger. Den du pratar med kan inte heller få någon information om vem du är, vad du har för telefonnummer eller liknande, hon vet bara det du själv berättar.

Vad får vi prata om?
Du väljer själv vad samtalet ska handla om. Är du mer tystlåten eller kanske lite blyg så hjälper tjejen dig mer än gärna att berätta och beskriva. Inget är tabu, du sätter gränserna. Självklart följer vi lagen och vi pratar inte om barnsex eller liknande. Eftersom tjejen du ringer också är en vanlig människa, så kommer hon säga ifrån om något ämne blir för känsligt för just henne. Alla samtal måste ske med ömsesidig respekt.

Kan jag träffa tjejen i verkligheten?
Nej, detta är en skön stund via telefonen, du kan inte få tjejens adress, privata telefonnummer, email eller liknande. Och tjejerna träffar ingen i verkligheten, varken för en fika eller för sex.

Jag har flyttat och vill byta adress
Kontakta oss så hjälper vi till att registrera din nya adress. Enklast gör du det genom att maila oss den gamla och den nya adressen tillsammans med det telefonnummer du har.

Jag vill spärra mitt nummer!
Kontakta oss så spärrar vi ditt nummer för framtida samtal. Notera att en spärr hos ex Telia inte gäller för dessa samtal, och en spärr hos oss gäller inte för samtal där ex Telia eller andra företag fakturerar.

Ring och njut med oss!